Ingrid van Valkengoed

Mijn naam is Ingrid van Valkengoed en ik ben sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut. In 2009 heb ik mijn master manuele therapie afgerond. Sinds 2011 ben ik als zelfstandig therapeut in mijn eigen praktijk, 3 dagen per week, werkzaam in Omnis het gezonde centrum (link van maken) aan de Larikslaan 2 te Leusden.

In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut. Maar mijn interesse ligt toch het meest in de manuele therapie.

In de afgelopen jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd in hoofdpijn,- nek-, rugklachten. Wervelkolom gerelateerde armklachten (KANS) zijn hier ook een belangrijk onderdeel van. Als onderdeel van de behandeling deze klachten werk ik oa met Sensamove, een biofeedback trainingsprogramma wat balans- en stabiliteitstraining aantrekkelijker en inzichtelijker maakt

Tanja van der Kooi

Mijn naam is Tanja van der Kooi. Vanaf januari 2021 ben ik werkzaam bij Fysio-In. Mijn grootste drijfveer in het werk als fysiotherapeut is het helpen van mensen. Analyseren waar de klacht vandaan komt, om vervolgens met een goed behandelplan samen aan de slag te gaan. Het samen werken aan herstel staat daarbij centraal.

Ik heb ervaring opgedaan met een brede patiëntengroep van mensen met kortdurende orthopedische klachten tot mensen met langdurige chronische klachten. Als het voor jou niet meer mogelijk is om naar de praktijk te komen, kom ik ook graag bij jou aan huis.